14 Δεκεμβρίου 2007

"κι έβγαλε το σιωνιστικό του μαχαίρι"


Το φλασάκι είναι από την αρχική σελίδα του Ριζοσπάστη. Εμφανίζεται μετά από τυχαία επιλογή μεταξύ τεσσάρων. Δεν ξέρω από πότε το έχουν, συμπτωματικά το είδα σήμερα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχουνε χρόνια νομίζω.

αφ

Υ.Γ Δεν θα γράψεις τίποτα για τους Καρβέλα Λαζόπουλο ; Αποφεύγεις την αντιπαράθεση με τα καυτά, σύγχρονα της τέχνης και της πολιτικής ;

Manchurian είπε...

Πάντα στην πρωτοπορία το Κόμμα. Φαντάζομαι πως τώρα που οι Αμερικανοί τα έχουν βρει με τους Σουνίτες στο Ιράκ, θα ανακαλυφθεί και το σουνιτικό μαχαίρι του ιμπεριαλισμού.

Υ.Γ. Χτες έμαθα πως ο Καρβέλας μίλησε για μακάκες και φούστηδες. Βαριές κουβέντες. Αλλά κι ο Λαζόπουλος, μου λένε, τρομερή επιτυχία. Το αντισυμβατικό αισθητήριο του κόσμου δεν λαθεύει.

Elias είπε...

Ο ιμπεριαλισμός έβγαλε επίσης και τον σιωνιστικό του καπουτσίνο.
Πράγματι όλες αυτές οι αηδίες, γεμάτες γάλα και αφρόγαλα, που αποκαλούνται "καφέδες", δεν μπορεί παρά να παρασκευάζονται από σκοτεινά κέντρα του ιμπεριαλισμού και της παγκοσμιοποίησης. Θέλουν να μας κάνουν όλους ομογάλακτους.

Manchurian είπε...

@κουνούπι, εντυπωσιακό! Αντιγράφω από την ιδιαίτερη σταμπακική σελίδα:

At a time when other businesses were desperately pulling out of Israel, Starbucks decided to help Israel's floundering economy and invest in Israel - a joint venture with Israeli conglomerate Delek Group for Starbucks outlets in Israel ( Shalom Coffee Co).[4][5][6]. A bad business decision - Starbucks made heavy losses and in April 2003 Starbucks were forced to announced that all 6 Starbucks cafes in Israel will be shut down and its partnership with Delek end.[14]

Ουδείς προφήτης στον τόπο του τέλικα.