17 Ιανουαρίου 2008

Το παρελθόν είναι μια τραβεστί χώρα (live blogging 24h ahead)

Βγήκαν τα πιστόλια. Ο Ταρζάν βάζει απόψε φωτιά στο ξέφωτο της “Ζούγκλας”. Συνταρακτικές αποκαλύψεις για δωροδοκίες και εκβιασμούς.

η αποκάλυψη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ότι μετά από ένα γεύμα στο Ψυχικό ο επιχειρηματίας Θ. Αγγελόπουλος του έκοψε μία επιταγή πολλών εκατομμυρίων δραχμών 'για τα τρέχοντα έξοδα' και όσα είπε για το πώς εξαγοράστηκε η ψήφος Λιβανέζου 'αθανάτου' άναψαν νέες φωτιές. Όλα τα ξένα κανάλια περιμένουν συνέχεια στην αποψινή 'Ζούγκλα'

bbc
Αλέξης Κούγιας και Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αντάλλαξαν οξύτατες εκφράσεις («κωλοτούμπας») και υπονοούμενα περί χρηματισμών ειδικά μετά τα περί «λίστας δημοσιογράφων που χρηματίζονταν από τον Θεόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου» όπως τον «είχε πληροφορήσει ο Κων. Αγγελόπουλος». Χθες ο δικηγόρος χαρακτήρισε «απόλυτα ύποπτη τη συμπεριφορά Τριανταφυλλόπουλου», που «μάλλον έχει συνεργασθεί με άλλους για να πληγεί η αξιοπιστία της οικογένειας». Σε απόδειξη του ισχυρισμού ότι ψεύδεται ο δημοσιογράφος, ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι «ο κ. Αγγελόπουλος δεν έχει επιταγές»!

ε
Δε λέω, καλός ο Τσοβόλας. Αλλά σαν τον Κούγια δεν είναι.


Powered by ScribeFire.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχά! Όπως το υποψιαζόμουν.

Βέβαια, πιο ύποπτα είναι τα postdiction σου. Χμμ.

Φαντάζομαι πως από αύριο θα ψάχνει να σε καλέσει ο εισαγγελέας μόλις διαβάσει τον ρήντερ του.

(διάβαζα πιο πριν το RT, που γίνεται κουβέντα και για το '89 κι η αναλογία Τσοβόλα/Κούγια μου μοιάζει με Κουτσόγιωργα/Ζαχόπουλο. Βέβαια, οι πράσινοι ήταν πιο ικανοί: μπορούσαν να πεθάνουν.)

Elias είπε...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Το ρόλο του Κούγια παίζει ο Τσοβόλας, το ρόλο του Δ. Αγγελόπουλου ο Ζαχόπουλος, το ρόλο του Μιχαλόπουλου η Εύη Τσέκου, το ρόλο του Θ. Αγγελόπουλου ο Αναστασιάδης, μόνο ο Τριανταφυλλόπουλος παραμένει συνεπής στο ρόλο του.
Κατά τ' άλλα, ο τωρινός εκβιασμός είναι ποιοτικά υποδεέστερος του παλιού (δεν τους φτιάχνουν πια όπως τους έφτιαχναν κάποτε...), ένα απογοητευτικό sequel. Κομίζεις DVD εν Μαξίμου με το να λες ότι ο Τσοβόλας δεν είναι καλός σαν τον Κούγια.

Manchurian είπε...

@novalis, κάπου έχω ένα τρίτο δρόμο του ιωάννου ή λίγο πριν ή αμέσως μετά τις εκλογές του 85. Ο Ανδρέας παθαίνει κρίση συνειδήσεως, αντιλαμβάνεται πόσο fake είναι όλα και ο Κ τον σώζει από την αυτοκτονία. Θα το βρω και θα το ανεβάσω. Τώρα θυμήθηκα κι εκείνη την ιστορία με τον διευθυντή του ΑΠΕ. Ααα, παλιά τα πράγματα δεν ήταν τόσο άγρια. Ήταν αγριότερα.

@elias, να σου πω καταρχήν πως χάρηκα με το μπλογκ σου. Έχω αδυναμία στον Ντικ και με ενδιαφέρουν τα σχόλια σου γι' αυτόν. Θα ήθελα κι εγώ να γράψω για τον κεντρικό άξονα του ανθρωπάκου.

Κατά τα άλλα, ναι, παλιά οι μάστοροι φτιάχνανε αθάνατα πράγματα. Σήμερα όλα πλαστικά της μίας χρήσης και λιγότερο. Από την άλλη, ας φανταστούμε να υπήρχε το πρεςς-τζιάρ το 89.

Elias είπε...

@elias, να σου πω καταρχήν πως χάρηκα με το μπλογκ σου. Έχω αδυναμία στον Ντικ και με ενδιαφέρουν τα σχόλια σου γι' αυτόν. Θα ήθελα κι εγώ να γράψω για τον κεντρικό άξονα του ανθρωπάκου
Χαίρομαι κι εγώ με τη σειρά μου. Είσαι ευπρόσδεκτος να σχολιάσεις ή να συμβάλεις με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείς. Πολύ με ενδιαφέρει να δω τις σκέψεις σου για τον Ανθρωπάκο και για όποιο άλλο θέμα κρίνεις.