25 Ιανουαρίου 2008

Εκεί που σταματά η λογική της αγοράς (αλλά και εν γένει)

Αρχίζουν οι χρυσές επιτυχίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Ο 58χρονος είχε καταφέρει να υποκλέψει το λογισμικό το 2002, το οποίο πωλούσε σε ανταγωνιστές της εταιρίας στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροναυπηγικής σχεδίασης και του στρατιωτικού εξοπλισμό αντί 700 ευρώ.

Δικογραφία σε βάρος 58χρονου χάκερ
Είσαι ανταγωνιστής μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας με έδρα στη Γαλλία, καίγεσαι να αποκτήσεις το λογισμικό σχεδίασης μηχανολογικού σχεδιασμού που έχει αναπτύξει, ώστε να κάνεις επιτέλους σεφτέ στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην αεροναπηγική και στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

Βρε γελοίο υποκείμενο, τι παζάρια έκανες και κατέβασες τη τιμή στα επίπεδα σύνταξης του ΙΚΑ;

(μια αναζήτηση για την τελευταία έκδοση, μόνο στο rapidshare, επιστρέφει πεντακόσια-και χτυπήματα. έτσι θα δαμάσουμε το τέρας του πληθωρισμού κύριε 58χρονε;)


Powered by ScribeFire.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι όχι μόνο αυτό. Είναι που η φτώχεια κι η ανεργία χτυπάνε και τους εργαζόμενους άνω των 40. Πουτάνα αγορά, για 700 ευρώ... Καλά τα λέτε.

Elias είπε...

Πάντα είχα την εντύπωση ότι αν καταφέρεις και υποκλέψεις κάτι σαν αυτό το λογισμικό σχεδίασης, δε θα το πουλήσεις βάζοντας "αγγελίες σε ιστοσελίδες". Και δε θα πληρωθείς μέσω "εταιρειών εμβασμάτων". Κάπως αλλιώς πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα.

Τι τα θες όμως, η ζωή είναι σκληρή όταν φτάνεις στο παρά πέντε των 60 -όπως παρατήρησε κι ο ανωτέρω ποιητής. Πουλιέσαι για ένα κομμάτι ψωμί. Είναι η περίφημη "γενιά των € 700" (κάθε ηλικίας).

Manchurian είπε...

Προσπαθώ να σκεφτώ τι δελτίο τύπου θα σκαρφιστούν αν συλληφθεί κάποιος έχοντας στη κατοχή του το America's Army. Αλλά αυτό εμπίπτει στη δικαιοδοσία Βερύκιου. Εκεί δεν σταματάει η λογική. Παγώνει ο ίδιος ο χρόνος, από το φόβο του.