10 Ιανουαρίου 2015

Άλλοι δύο για τις ειδήσεις

Νίκος Χασαπόπουλος, 34 χρόνων, Κυπριακής καταγωγής, παντρεμένος με ένα παιδί. Δημοσιογράφος, εργάζεται στο «Βήμα» όπου καλύπτει το ρεπορτάζ «Κοινωνικών Υπηρεσιών» και ελεύθερα θέματα. Έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και γνωρίζει καλά την αγγλική.

Συλβάνα Ράπτη, 23 χρόνων. Στο τελευταίο έτος του Οικονομικού Κύκλου της Νομικής. Μιλά γαλλικά, αγγλικά και αρκετά ιταλικά. Η φωνή της οικεία στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, από τις περιοδείες του πρωθυπουργού. Δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά πιστεύει ότι για την εκφώνηση των ειδήσεων δεν είναι απαραίτητο. Αν τελικά θα δυσκολευθεί «θα το δει στην πράξη»...

Άλλοι δύο για τις ειδήσεις

Με δύο νέους τηλεπαρουσιαστές εμπλουτίζεται το ειδησεογραφικό δελτίο της ΥΕΝΕΔ. Είναι ο Νίκος Χασαπόπουλος και η Συλβάνα Ράπτη. Θα τους δούμε για πρώτη φορά σήμερα στα δελτία των 6.30 και 9.30. Πρέπει να σημειώσουμε πως οι παρουσιαστές δελτίων της ΥΕΝΕΔ αντίθετα με τους συναδέλφους τους, της ΕΡΤ, δεν συντάσσουν ειδήσεις. Περιόριζονται στην εκφώνησή τους.

Ελευθεροτυπία, 25 Ιανουαρίου 1982

1 σχόλιο:

kukuzelis είπε...

Ο μακαρίτης ο Θεοδωρίδης σύχναζε σε στέκι όπου σύχναζα κι εγώ. Τον θυμάμαι με κόκκινη μύτη και βροντώδη φωνή που εντυπωσίαζε τους νεώτερους (εμένα δηλαδή). Μου άρεσε πολύ η παρουσία του. Είχα την εντύπωση ότι είχε κόψει τα πολλά πολλά με την ΕΡΤ (Άραγε ο μισθός έτρεχε; Ήταν συνταξιούχος; -δεν ξέρω.)